Een maand verder
Blijf op de hoogte en volg Frieske
27 April 2015 | Egypte, Marsa Alam
Nog drie dagen en dan zit ik hier al een maand! De tijd gaat veel te hard wanneer je het naar je zin hebt! Vandaag realiseerde ik me dat ik hier al bijna een maand ben! Het gaat zo hard en ik heb het zo enorm naar mijn zin!
Vandaag was ik vrij en natuurlijk had ik 1001 plannen gemaakt die ik vervolgens heb laten varen door onverwachte problemen. Ik werd om half 10 vanmorgen een keertje wakker waarna ik me nog moest haasten ook naar het ontbijt! Vervolgens heerlijk mijn spulletjes gepakt en op naar het strand. Aan 1 kant van het strand (tegenover de duikschool) is een stuk waar er geen mensen voor advertenties en dergelijke mogen komen, dus ik heb heerlijk van 11 tot 14.30 op het strand gelegen, zonder dat iemand mij lastig viel! Hierna toch maar duf als een kippetje naar de lunch gesjokt, waarna ik terug ging naar het strand. Vervolgens me klaar gemaakt om te snorkelen. Wanneer ik in het water lag wist ik het zeker: IK WIL LEREN DUIKEN! En zo gezegd (bijna) gedaan. As maandag mijn eerste duik in het zwembad maken, spannend! Ik heb even meegekeken bij de jongens hoe die half naakt zichzelf in een pak hijsen en vervolgens dat hele circus op hun rug sjorren. Ja was leuk! Haha! Ik heb zowaar ook al sproeten, van de schaduw :-)!
Ik ga hoogst waarschijnlijk deze donderdag mee met een snorkel excursie, waar je dolfijnen e.d ziet! Mijn leven hier is echt goed! Ik maak heel saai eigenlijk weinig mee.
Ik zal jullie een beeld geven van mijn dag indeling:
05.30 wakker vd zon en toilet dienst
07.00 al sjokkend uit mijn bed om te douche e.d.
08.00 schuiven we na een gezellig babbeltje met alles en iedereen aan t ontbijt.
08.45 klaar maken voor de welkomst meetings en bezoektijden
09.30 koffie drinken met magali (collega guest relations)
10.30 rondje langs het zwembad, strand en soms een duik maken met de kids in het zwembad, helpen bij de trixie kinder club
13.00 terug naar de lobby, waar ik mijn papier werk regel voor de as dagen
13.30 lunch tijd waar ik gezellig aanschuif bij een gezin
14.00 pauze en rust tijd. Vaak ga ik een tukje doen of lekker zwemmen, boekje lezen, bruin bakken op het strand..
18.00 back To the lobby waar ik mijn bezoektijden heb
19.00 praatje en spullen opruimen
19.30 diner
20.15 praatje maken, strand wandeling, feestje bouwen in de beduine tent of naar de animatie show.
23/01.00 gaat het licht uit en ga ik met een glimlach naar bed!!!! LIFE IS GOOD!
Natuurlijk zijn er ook dagen dat ik geen rust heb omdat er dan iets voor valt, maar nu gaat het ongeveer zo. Ik houd ervan! Ik heb niks meer te vertellen, wanneer ik op excursie ben geweest horen jullie van mij :-D
28 April 2015 - 22:10
Mieke:
Now now Frieske,
Dat is een mooi overzichtje en idd seg nu wij terug zijn en je zegt van ik ben al bijna een maandje hier tjaaaaa die gaat hard.
Hier zitten we in een wisselvallig weertje hoor